Микро портфейл – Защо да използвате?

За първи път бизнесът има възможност да получава пари. Пари за нещо което дори и клиентът не е решил колко и точно кога ще си купи … Решението е приложимо във всички сфери, но особено подходящо за секторът на услугите. Доставчиците на стоки и услуги вече имат платформа на която могат да публикуват своите оферти. Под формата на предплатен дигитален портфейл или „Микро портфейл“ както си се нарича в Preo. Всеки Микро портфейл може да се ползва многократно за определен период.

Най-общо казано, купувате повече за по-малко пари.

На практика парите се получават от продавача по банка още в деня на плащането. Но самото използване на придобитите Preo точки е в периода зададен от продавача. Клиентът плаща сумата с отстъпка, но получава брой Preo точки равни на редовната цена. Това е финтех решение с много широко приложение. На практика от кварталният месарски магазин през фризьорския салон до счетоводните услуги които са неизменна част от Вашият бизнес. Примерно в Preo има счетоводни къщи които правят отстъпки достигащи 35%. ИТ услуги с 40%. Коли под наем с 40%, естетични центрове с 45%, масажи с над 50% и още много други. Ползата за бизнеса е, че получава парите на клиента в аванс и го гарантира за конкретния период. За потребителя остава удоволствието да „купи“ повече с по-малко пари.

Микро портфейлите са много удобен начин за даване на подаръци и различни социални придобивки на служителите. Компании които търсят решение как да разнообразят вида на придобивките, които предлагат на служителите си. Могат да им прехвърлят Preo точки според предпочитанията на всеки служител. Един може да иска Preo за бебешки и детски стоки. Друг за домашни любимци. Трети да има нужда от услуга професионално почистване на дома му …

Микро портфейлите на Preo дават възможност на компаниите да „увеличат“ сумата на полаганите придобивки без да ощетяват бюджета си допълнително. Примерно за 10 хил. лв. може да се купи голям пакет от 13 хил. Preo точки и да се раздаде на служителите. А на битово ниво може да подарите Preo точки на рожденик. Не сте намерил подходящ подарък или искате да му дадете свободата да си избере каквото реши от обявите ни. В нашата компания всички подаръци са в Preo точки.

Микро портфейл - Защо да използвате?

Scroll to Top