Preonow помага на търговците да навлизат на чужди пазари?

Preonow помага на търговците да навлизат на чужди пазари? ефектът-preo

С Preo образно казано без дори и една стотинка инвестиция търговците ни влизат на чужди пазари. Със същата лекота и чужденците влизат на нашите пазари!

Навлизането на чужд пазар е много ресурсоемка работа. Изисква доста оборотни средства. Добро познаване на пазара, изграждане на екип, логистични бази, добър бюджет за маркетинг и реклама, клиентско обслужване. Много други неща които стоят като пречки дори и пред големите бизнеси. За малките въобще това изглежда като мисия невъзможна. А толкова възможности за бизнес има…

Preonow.com е Уникален ИНСТРУМЕНТ за експанзия на чужди пазари. Чрез Preo клиентът Ви предплаща, а платформата предоставя безплатно реклама, клиентско обслужване и е гарант пред клиента. Че той ще си получи покупката, а ако нещо се обърка, то платформата възстановява парите му. Така че вече няма пречка да завладеете нови пазари. Започваме с Румъния.

Отложените доставки позволяват да групирате пратките си и да ги доставите на куп, така елиминирате проблема с цената за доставка. Не ви трябват и екипи на място, защото работим с партньорски фулфилмънт центрове. До които изпращате своите пратки на куп и те на следващия ден ги разпределят по куриери. Правите бизнес по-лесно дори отколкото на собствения си пазар. Примерно доставка от София до Букурещ за малка пратка струва стотинки вместо 10 лв.

Българските търговци скоро масово ще продават в Румъния, и ще са супер конкурентни когато стартираме румънската ни платформа. А още сега румънските, гръцките, турските, сръбските и северномакедонските фирми влизат в България чрез Preo с много конкурентни цени. Защото няма да имат разходи за склад, реклама, екипи… Планираме до две години да стартираме отделни платформи във всички съседни страни. Българският бизнес ще може да има конкурентно предимство с продуктите си. Но трябва да е готов за нова конкуренция на местния си пазар. С голям избор на добра цена, отново клиентът е най-облагодетелстван. Иначе казано това е „Ефектът Preo“.

Scroll to Top